Om os

Hvem er Kaanbjergcustoms

Kaanbjerg customs blev startet af Michael Kaanbjerg, som altid har haft en stor passion for sneakers og kunst. Da hans ynglings Nike Air Max sneaker fra 2004 ikke var så pæne mere, besluttet han sig for at prøve at redde dem, ved hjælp af noget maling, sådan startet Kaanbjerg customs.

Hvad tilbyder vi

Hvad tilbyder vi Vi tilbyder designs vi selv har lavet, det er de designs der er tilgængelig på siden, og kan købes nu. Udover det tilbyder vi også at lave et custom med dit logo eller hvis du har andre ideer, bare skriv til os på
Mail info@kaanbjergcustoms.com
eller på vores sociale medier.

Kunden i fokus

Hos Kaanbjerg customs stræber vi os på, at kunden altid bliver vægtet højt, og at kunden altid er tilfreds. Kaanbjerg customs har siden starten af 2015 lavet custom sneakers, og derfor har meget erfaring indenfor branchen. Du kan være helt sikre på, at du får høj service gemmen hele processen, så du får, præcis hvad du ønsker. Vi bruger kun de bedste produkter som sikre kunden et kvalitetsresultat med lang holdbarhed. Vores maling bliver importeret fra USA og kommer fra det meget populær brand Angelus, som har specialiseret sig i læder/skomaling siden 1907.

Hele verden

Kaanbjerg customs har lavet sko til kunder fra hele verden, Tyskland, Danmark, Sverige, England og Dubai er bare nogen af dem. Kaanbjergcustoms har sendt mere end 400 custom sko ud til tilfredse kunder.

Manden bag kaanbjergcustoms

Michael H. Kaanbjerg er skaberen og stifteren af kaanbjergcustoms, Han har lavet sko siden start 2015 til mere end 200 kunden verden over. Michael er meget kvalitets bevidst og god til kunde kontakt. Du kan være sikker på at du får hvad du ønsker af højeste kvalitet