Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Kaanbjergcustoms.com
Vimmerbyvej 21
8600 Silkeborg
info@kaanbjergcustoms.com
CVR: 41071079

Betaling

Kaanbjergcustoms benytter Pensopay til betaling, og modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil blive trukket på din konto, når ordren angives.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Kaanbjergcustoms bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer, og disse sendes sikkert videre.

Levering

Alle custom sko afsendes inden 4-10 hverdage. Når pakken er afleveret til GLS kan du forvent 1-3 hverdage 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos kaanbjergcustoms. Åbnet maling og brugte varer returneres ikke. Sko som er brugte, malet, repainted eller restored hos kaanbjergcustoms er ikke omfattet af  fortrydelsesretten. Ved skriftlig eller mundtlig godkendelse, kan kunstnerisk påbegyndt arbejde ikke fortrydes, når først arbejdet er igangsat.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@kaanbjergcustoms.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten
Custom, eller repaintede sneakers fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Sneakers der har været indleveret og er om-malet eller restaureret efter skriftlig eller mundtlig godkendelse
Åbnet maling eller andre ibrugtagne produkter.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. åbnede produkter kan ikke returneres.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Åbnet maling må ikke bruges.

Bemærk at varen skal være ubrugt og i original emballage som ikke må være påsat klistermærker eller på anden måde forringet i sin værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, Du hæfter for leveringsomkostningerne, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Der er 24 måneders reklamationsret.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det betyder også at almindelig brug og slidtage på sneakers ikke er omfattet af reklamationsretten, ligesom enhver form for customs ej heller er omfattet af returretten, da et custom skal betragtes som kunst på bestilling og derfor behandles derefter.

Vi kan ikke stilles til ansvar for ting der indirekte er ødelagt ved brug af vores produkter*. Produkterne bruges derfor på eget ansvar. 
*Eksempelvis at du er utilfreds med at du har malet dine egne sneakers og det ikke er blevet pænt eller at farven ikke er som forventet.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til din adresse, til vi har modtaget den fysisk retur.

Husk at der altid skal vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen eller kvittering for køb af varen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes beskriver årsag til returnering. Såfremt du forventer penge retur skal du meddele os til hvilket reg.nr. og kontonr beløbet skal overføres til. 

Vare sendt retur uden forud gående aftale modtages ikke. Retur fragt betales af kunden. (45kr.)

Michael Kaanbjerg, Vimmerbyvej 21 st 8600 Silkeborg

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos kaanbjergcustoms og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på kaanbjergcustoms.com er direktør Michael Kaanbjerg

Oplysninger afgivet til Kaanbjergcustoms videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos kaanbjergcustoms har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Databeskyttelsesloven.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
info@kaanbjergcustoms.com
Senest revideret: Januar 2020.